• HABERLER

20 Temmuz günü idrak edeceğimiz Kurban Bayramı münasebetiyle bayram kutlama geleneklerimize uygun olarak arefe günü Şehit ailelerini ve Şehitliğimizi Ziyaret ettik.

20 Temmuz günü idrak edeceğimiz Kurban Bayramı münasebetiyle  bayram kutlama geleneklerimize uygun olarak arefe günü Şehit ailelerini ve Şehitliğimizi Ziyaret ettik.

İmamoğlu Kaymakamız Mehmet Aksu , Jandarma Komutanımız ve Polis Komiserimiz ile ziyaretler kapsamında Şehitliğimizi ziyaret ederek, dua okuduk.

Şehitlikte din görevlisi tarafından Kuran-ı Kerim okunarak dua yapılıp şehitlerimizin şahsı manevilerine hediye ettik.

Ruhları Şad Olsun.

Kasım KARAKÖSE