• HABERLER

Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan KARALAR ile asfalt yenileme Çalışmlarını yerinde inceledik.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeydan Karalar ilçemize gelerek, olumsuz şartlara rağmen, devam edilen asfalt yenileme çalışmalarımızı yerinde inceldi.

Asfalt yenileme çalışmalarımızda İmamoğlu'muza desteklerini kararlılıkla ara vermeden sürdüren Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeydan Karalar'a ve ekibine şahsım ve tüm İmamoğlulu hemşehrilerimiz adına teşekkür eder, saygılar sunarım.

Kasım KARAKÖSE
İmamoğlu Belediye Başkanı