• HABERLER

CHP Adana milletvekillerimiz Sn.Orhan SÜMER, Sn.Müzeyyen ŞEVKİN, Sn.Ayhan BARUT ve Sn.Burhanettin BULUT Bayram öncesi Belediye Binamızı ziyaret etti.

CHP Adana milletvekillerimiz Sn.Orhan SÜMER,  Sn.Müzeyyen ŞEVKİN, Sn.Ayhan BARUT ve Sn.Burhanettin BULUT Bayram öncesi Belediye Binamızı ziyaret etti.

CHP Adana milletvekillerimiz Sn.Orhan SÜMER, Sn.Müzeyyen ŞEVKİN, Sn.Ayhan BARUT ve Sn.Burhanettin BULUT Bayram öncesi Belediye Binamızı ziyaret ederek hayırlı bayramlar diledi. Başkan KARAKÖSE ; ''Bu ziyaretlerinden dolayı Sn. Milletvekillerimize teşekkür eder Yüce Allah'tan kolaylıklar dilerim.'' dedi.